top of page

Diensten

Diensten: Services

Onderhoud

Duurzaam schilderwerk is het behoud van uw huis. Door de kennis van de nieuwste verfsystemen kunnen we dat zelfs garanderen. En gaat uw schilderbeurt minimaal vijf jaar mee!

Door het gebruik van verf van de beste kwaliteit zorgen we voor duurzaam onderhoud en een waardevermeerdering van uw huis.

Door opgedane ervaring en kennis van alle verfsystemen zijn wij in staat om hoogstaand onderhoud te leveren.

U kunt dan ook kiezen voor een meerjaren-onderhoudsplan van het schilderwerk en alle zorg uit handen laten nemen. Zo weet u dat het onderhoud wordt uitgevoerd tegen minimale kosten en profiteert u van alle voordelen.

paint-1936787_1920.jpg

Inspectie

Onderhoud is ons vak en uw garantie. Juist voor het buitenwerk is het raadzaam een periodieke controle uit te voeren, om ernstige herstelwerkzaamheden te voorkomen. 

Wanneer u door Blokhuys Schilderwerken een inspectie laat uit voeren ontvangt u een gedegen rapport over de te verwachten werkzaamheden. Op deze manier willen wij onverwachte financiële tegenslagen voorkomen.

magnifying-glass-29398_1280.png

Kleuradvies

Kleur maakt de sfeer in huis of geeft uw pand de uitstraling die het verdient. Door bewust te kiezen kunt u kleuren kiezen die het best bij u passen. Door te kiezen voor Blokhuys Schilderwerken wordt u bijgestaan in deze moeilijke keuzes en deskundig geadviseerd voor de juiste kleurstelling.

Zo kunt u snel een woon- of werkomgeving creëren die bij u past en zo optimaal genieten van het schilder resultaat. 

Maak nu vrijblijvend kennis met onze expertise en ga voor zekerheid en een gewaarborgd eindresultaat voor jaren plezier.

Paint Swatches

Gratis offerte

Blokhuys Schilderwerken biedt u een deskundig schilderadvies en een gratis offerte.

fountain-pen-1851096_1920.jpg
bottom of page